Ordre

He de posar una miqueta les coses en ordre, perquè m’estic perdent. He d’estudiar pels exàmens, he d’anar al centre de cooperació d’Elx per donar d’alta a ISF-Elx, he de deixar preparat per dijous les dades bàsiques per la conferència GNU/Linux a l’escola d’hivern, he de començar seriosament el projecte i, a més, a més, l’última setmana de desembre tinc examen d’anglès!!

Sembla que en principi aquestes són les coses més importants. M’he adonat que em costa molt estudiar pels exàmens quan hi ha classes pel mig, és com si no acabara d’aconseguir un “estabilitat” ja que les classes varien… he de fer-me un horari.

Per altra part, això d’ISF és important. Cal començar seriosament a plantejar alguna cosa pel quadrimestre que ve ja que si no… costarà molt tirar la cosa endavant.

La conferència sobre GNU/Linux pràcticament està tot parlat, però hem de posar nom i després fer el programa. Vicent ja m’ha dit que estarà encantat de fer-la, així que no hi ha molt problema.

Ufff, i el projecte. Que em costa començar-lo perquè el veig com una cosa molt gran (i és que només he de començar i ja veuré com no és així). Bé, supose que deixaré algunes coses preparades per agafar-lo després d’exàmens, perquè ja s’ha fet una mica tard ara per començar seriosament.

Dilluns 19 hi ha reunió a Mutxamel per la conformació d’ERPV al municipi. Tot i que passe de formar part de qualsevol partit polític, és interessant vore quina gent formarà les llistes i ajudar-los una miqueta -com puga- per tal de que a les properes eleccions es faça una miqueta de propaganda -tot i que ja sé que votaré a EU-.

En fi, he de fer-me un horari.

Ordre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s