Apagó a València

 La Generalitat Valenciana ha decidit, després de no sé quants anys, clausurar els repetidors que Acció Cultural del País Valencià va instal·lar per emetre la senyal de TV3 al llarg de les Terres del Sud.

Amb l’arribada de la TDT, la Generalitat Valenciana ha trobat l’excusa perfecta: i és que, per desgràcia, tenen raó. La TDT requerix que cada comunitat asigne unes llicències d’emissió quant a canals autonòmics i TV3 en cap moment ha negociat res amb la Generalitat (almenys no seriosament). El fet de que estiguera emetent a les nostres terres no era legal.

Qui té la culpa de que els valencians ja no puguem vore TV3?, doncs tot i que el govern de Camps té gran part de la culpa, els directius de TV3 i la mateixa Generalitat de Catalunya també en tenen part de culpa per no haver provat de negociar la reciprocitat de les emissions de TV3 i Canal 9 a ambdós territoris. A més, haguera sigut graciós, perquè els catalans hagueren pogut tastar la MANIPULACIÓ a la qual està sotmès Canal 9.

Què fer ara?. Doncs forçar al govern català per tal de que inicie negociacions amb la Generalitat per mostrar la verdadera cara i les verdaderes raons per les quals no s’ha permès emetre TV3 a la nostra terra. Primer això, i després anar a votar al maig al Compromís pel País Valencià, que és l’únic partit amb calat que s’ha mostrat realment més conscienciat amb aquest tema.

Tot això no és causa pel fet de que TV3 siga en català, sinó que tot això és causa de que el valencians perdrem una televisió de qualitat com poques hi han hagut. Tot això és causa de que Canal 9 val molt poc i com més avança el temps, menys val. La seua qualitat és cada dia pitjor i la seua politització cada dia més gran.
Els catalans haurien de vore l’anunci que posen de quan en quan a Canal 9 sobre l’aigua i el transvasament de l’Ebre. Si puc, gravaré l’anunci i el posaré, sembla que s’han gastat una milionada.

Apagó a València

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s