Espanya va reduir un 4% les seues emissions de CO2

Quan es va signar el Protocol de Kyoto, Espanya estava per sota dels límits d’emissió que es varen pactar. Aquest tractar es va signar al 2002 i des d’aleshores Espanya va començar a pujar desmesuradament les seues emissions de CO2 passant-se de la ratlla i sent un exemple de com no s’havien de fer les coses.

Un no sap ben bé el per què, però ara això ja no és així. Hem parat i hem baixat una miqueta (ja tocava). Penseu que al 2002 estàvem una mica per sota dels nivells imposats per Kyoto. Al 2006 vam arribar a estar per sobre en un 52%!!. Ara hem baixat fins al 48%.

Esperem que les coses continuen així. També es podria esperar que la pujada dels preus dels pisos continue frenant-se una mica més.

Però… el que importa és De Juana i Otegui, no?. Hem d’estar atents a les estratègies del PP: la seua política actual es basa en el terrorisme, en res més perquè simplement no poden: la economia va bé (que ja és prou), els pisos baixen, les emissions també baixen, hi ha més beques que amb el govern del PP, hi ha lleis més igualitàries (incloent les clàusules per tal d’incloure a les dones en els alts càrrecs de les empreses), hi ha una bona llei de dependència que paga a les persones que només es dediquen a cuidar dels seus familiars, hi ha plantejada una bona idea per subvencionar els estudis universitaris a tot el món, hi ha bones relacions amb tots els partits (desgraciadament sense incloure al PP, però és que la seua tàctica és precisament eixa: atac frontal i intentant aprofitar-se de temes delicats), etc.

Penseu-ho bé abans de votar al PP per només qüestió de terrorisme.

Espanya va reduir un 4% les seues emissions de CO2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s