Alacant no es mou, i ACPV ens oblida

Com es podia llegir a l’anterior article, ahir dissabte a les 20h hi havia convocada una concentració de protesta contra el tancament de TV3. Ara que jo no còrrec “perill”, ja puc afirmar que vaig ser jo mateix qui, veient que cap organisme de la província la convocava, vaig decidir enviar els correus per concentrar a la gent.

Es va fer tard, es va fer malament i no hem estat ni vint persones.

Però és que el que hem sembla vergonyós és que ni el Casal Jaume I d’Alacant se li haja ocorregut passar-se. Ni a un sol de tots els seus membres, per no parlar de la gent d’Esquerra o del Bloc. En molts casos, segons hem pogut saber, la causa de la no assistència eren altres compromisos.

Tot i així, el problema real ha estat que ni ACPV a Alacant (per mitjà del Casal Jaume I), ni Esquerra, ni el Bloc han tingut la idea de convocar una concentració a la nostra província per tal de protestar pel tancament de TV3. En canvi, a València, Ontinyent i Castelló sí que n’hi ha hagut.

Què és això?. Quin sentit té que, sent nosaltres a quin ens han tancat Tv3, es manifesten uns altres i nosaltres només hagem pogut fer el ridícul?????????

En fi. Una llàstima.

Alacant no es mou, i ACPV ens oblida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s