Moments divertits

El meu millor amic (que vindrà en una mitja horeta amb la seua parella per a jugar una estoneta a la PS3, després jugarem al Trivial i finalment soparem un bullit de creïlles, carlotes i cebes mentres veiem una peli), és una de les principals raons per les quals somric a la meua vida.

De fet, quan estava a Irlanda i passava davant de certes coses, sempre pensava: “Això li ho he de dir al Javi quan arribe a casa”. Per descomptat, me’n vaig oblidar de totes. La qüestió és, però, que Javi ha estat el meu company de riures des que tenia… 13 anys (i ara en tinc 26).

Una de les primeres conyes que fèiem era gravar la nostra veu amb la gravadora de so. Vam fer programes de noticiari molt cruel, del tipus:

“Ha habido un accidente de avión, han muerto 50 personas, 3 mujeres y 2 negros”

Una altra a la que fèiem una telenovel·la on la protagonista es deia “EustasiaJosefinaAureliaRafaelaMarta” (o alguna cosa semblant). I clar, era una estupidesa, però el 50% del temps s’estava dient el nom de la prota en lloc de parlar de les coses que passaven.

Recorde també que vam gravar a la meua habitació un vídeo on imitàvem a la Letícia Savater, i un altre on una senyora l’havien abduït i s’havia enamorat de l’alienígena i anava a un programa a trobar-lo. Molt fort.

També recorde un dia al McDonalds, amb tots els amics, on a algú se li va ocòrrer la meravellosa idea de crear el “McPlacenta” (tot això va eixir per alguna notícia d’aquestes on cuïnen les placentes). Vam riure tota la vesprada i fins i tot avui comentem com de divertit va ser aquell dia.

Javi i jo riem de les mateixes coses. Això dóna gust.

Moments divertits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s