Més guapos, més insatisfets

Anit vaig anar al club Mau-Mau al Poble Sec (Barcelona), allà es projectava un curt anomenat: “Yo, habré sido tu cuerpo”. Primer de tot, em sembla que no és correcte dir això, em sona estrany. Bàsicament trauria la “,” (coma), si ben és cert que la pausa no es faria i quedaria una mica estrany o amb un altre èmfasi. La qüestió és que vam estar xarrant i fent conya sobre el documental -que va estar molt bé- (i el podeu veure a la pàgina de l’autor del poema en el qual es basa el curt).

Una de les xiques que era amb nosaltres, havia nascut i viscut durant molt de temps a Veneçuela. Aprofitant això, vaig recordar que en un viatge que vaig fer de Barcelona a Alacant, vaig trobar-me amb una parella veneçolana que em va comentar que al seu país, quan les xiques compleixen l’edat necessària per poder operar-se legalment, s’operen. El què? doncs les mamelles, el nas, el cul… el que calga per estar “més guapa”.

Llavors vaig preguntar-li a aquesta xica si allò que m’havien comentat era veritat o no. Em va dir que “no”, evidentment, però que sí que és cert que la gent es fa operacions d’estètica molt més sovint que no ho fan ací. Clar, la següent pregunta va ser: són les dones veneçolanes lletges?. Ella va respondre que no, que en general les dones veneçolanes són molt més maques que ací.

Per tant, arribem a una conclusió que és general en molts camps de la vida; en aquest cas: com més guapos som, més insatisfets estem o més ens exigim. Només vaig poder pensar: quina sort que tinc de no ser guapo (tot i que, evidentment, desitjaria ser-ho una mica més… però tampoc és una cosa que em mate).

Com diuen els Manel:

Els guapos són els raros, ho sap tothom i no ho diu ningú.
Tampoc no s’agraden i tenen complexes per ser diferents.
I no saben que els guapos desafinen , no tenen swing i no ballen bé.
També es preocupen i tenen psicòlegs, i no passa res.


Més guapos, més insatisfets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s