La mida importa? O allò que és realment important.

Estic fart de sentir parlar sobre el tema de la mida del penis, si importa o no. Cada x temps, se sent parlar algú d’això i ni tan sols parlaré de la conclusió que tants cops s’ha repetit.

Així que parlaré, per una part, de la mida però referint-me a les dones. Importa la mida de les mamelles o d’altres zones del cos de la dona a l’hora de tindre una relació sexual?. Doncs en el meu cas, no. Pense que no: diferents situacions, diferents paràmetres, diferents posicions.

A les relacions sexuals hi ha un apartat que realment importa, però, i probablement estiga relacionat amb les “mides” de forma indirecta: la seguretat de cada u i la capacitat de gaudir un mateix. Això va sobretot per les dones: moltes no saben gaudir d’elles mateixes i depenen de l’home a l’hora de tindre relacions sexuals.

Què és això???????? Per què heu de dependre de ningú?. Potser veieu que els homes depenem de vosaltres per poder gaudir de les relacions sexuals?. Per descomptat que la cosa pot anar millor o pitjor, però nosaltres ho tenim molt fàcil per obtindre el que volem (vegeu “arribar a l’orgasme”). En canvi, sembla que les dones depenen només de l’home per obtindre el seu plaer. Això normalment suposa dues coses:

 • Delegueu tota la responsabilitat a l’home, que pot ser més o menys hàbil, però… heu vist mai un home fotut perquè la xica siga més o menys hàbil? (evidentment parle de xiques que no es queden com si foren un coixí)
 • Mai no sabreu gaudir de vosaltres mateixes, quedareu frustrades si el vostre home no aconsegueix fer-vos arribar a l’orgasme fins al punt que podríeu arribar a fingir-lo (per no fer-lo sentir malament o simplement per “acabar”)

Allò que és important és saber gaudir del nostre cos, amb o sense altres. Les dones en aquest sentit tenen molt que aprendre. Probablement no hi ha cap altra cosa que ens agrade més d’una dona que sap gaudir d’ella mateixa i que no ens responsabilitza inconscientment del seu plaer.

La mida importa? O allò que és realment important.

Un pensament sobre “La mida importa? O allò que és realment important.

 1. ullbuidat diu:

  Tens molta raó en el que dius. Em quedo sobretot amb la última frase. Ara bé, el tema és més complex del que pot semblar per 2 motius:

  1) Pel que fa a les mides en la penetració sí que hi pot haver incompatibilitats tot i que no és freqüent. De mena els orientals ho tenen tot petit, els mediterranis no tant, els nòrdics prou gros i els africans déu n’hi do. Si ajuntem un penis ben llarg amb una figa xica serà difícil que puguin gaudir tots dos: ell perquè no la podrà ficar del tot a dins i ella perquè si a ell se li escapa li farà mal. A l’inrevés (tita curta i vagina ampla) passa el mateix: cap dels dos notaran massa cosa.

  Sóc conscient que em poso en casos extrems i tampoc vull generalitzar en quant a les “races”. Però pot passar. També sé que la penetració només és una part (que pot ser-hi o no) del sexe. Però igualment penso que això que explico pot passar i pot conduir a frustracions.

  2) És veritat que la frigidesa i el pensar que el mascle ho ha de fer tot és un problema d’elles, però nosaltres quan ens iniciem en el sexe no tenim ni idea de com tocar a les dones i això també és un altre problema. Si un home no és capaç de fer escórrer una dona només fent ús d’un parell de dits és que encara li manca molt per aprendre al llit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s