Nou Canal 9 #RTVVnoestanca

Qui m’ho haguera dit, que després de més de 15 anys ignorant la televisió valenciana ara m’entrarien ganes de tornar a vore-la. Crec que el tancament proposat pel govern del PP és el millor que li podia passar: el resultat és que per fi molta gent ha despertat, ha pogut eixir de la cova a la qual s’havien clavat de forma voluntària i finalment cridar contra aquells que els van forçar directament o indirecta a quedar-se allà dins.

El que més m’agrada del Nou Canal 9 és que ara és una televisió lliure. Televisions lliures d’este tipus i a esta escala no hi ha moltes. Crec que tots els valencians han de gaudir-la mentres dure, que no serà molt. No puc evitar comparar este tancament amb l’explosió d’una estrella supernova: Canal 9 s’havia fet gran, gran… molt gran. De sobte, amb l’ERE, es va contraure. Amb la decisió de tancar-la, finalment esta supernova ha esclatat, i és un escenari preciós, magnífic, que ens permet vore coses que no havíem vist mai i que probablement passarà molt de temps fins que les tornem a vore.

Per això, malgrat el passat, vull donar les gràcies a tots els que han eixit de la cova en què es trobaven i han vist la llum. Gràcies per conduir esta llum a través del senyal de Canal 9.

Si tinguera molts diners, vos muntava una tele per a que continuàreu així per molt de temps.

Nou Canal 9 #RTVVnoestanca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s