He madurat

Curiós títol. Crec, però, que representa bé com em sent ara mateix. Formes de madurar hi ha moltes, a diferents aspectes de la nostra vida. No sempre som madurs en tot i, fins i tot, podríem acceptar que hi ha alguns camps als quals mai arribarem a madurar.

Des que vaig tornar del Camí d’en Jordi… (ja sabeu, El Camino de Santiago), he pogut apreciar un canvi important en el meu cos i la meua ment. Fins ara, quan feia qualsevol esport, mai no he sabut fer un ús correcte de la meua força i resistència. Sempre m’ha passat que tractava de forçar la màquina en tot moment, de forma que la meua resistència es veia molt reduïda. La meua ment de seguida es cansava també, de forma que el resultat final era que qualsevol esport que requerira un correcte equilibri entre força i resistència “no era per a mi”.

Al Camí vaig haver d’aprendre a no forçar la màquina, sinó a fer un correcte ús de la meua energia de forma que havia de fer-la servir de forma contínua i estable i mai forçar-me ja que si no, el resultat era que només pujant una costereta podia suposar haver de parar a descansar o haver d’esgotar la meua ment (ja sé que sona una mica estrany, però la meua ment també s’esgota).

Gràcies a això, he pogut comprovar que moltes rutes que abans m’eren impossibles de fer amb la bici: bé per cansanci físic o bé per mental, ara em resulten molt fàcils i, de fet, puc continuar i continuar sense parar.

He madurat perquè he pres consciència d’una part molt important del meu cos i la meua ment, una part relacionada amb l’equilibri.

Estic content.

He madurat

Un pensament sobre “He madurat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s